Våre behandlere

Helene Skoje, behandler Senzie Medispa

Helene Skoje

Bio: Helene er utdannet sykepleier ved Høyskolen i Telemark campus Porsgrunn. Hun har jobbet som sykepleier i siden hun var ferdig med studiene i 2009 både på sykehus, i kommunehelsetjenesten og en periode som cabin crew for SAS. Hun har videreutdannet seg gjennom Senzie Akademiet og gikk ut med toppkarakterer. Helene har mye erfaring med å møte mennesker i alle mulige livssituasjoner og er glad i mellommenneskelige relasjoner og å skape tillitt.

Spesialfelt: Helene spesialiserer seg på kombinasjonsbehandlinger med mesoterapi, kjemisk peeling, DermaPen og laser. Hun er opptatt av å skreddersy behandlingene til hver enkelt person, slik at behandlingen gir en verdi, og best mulig resultat for hver enkelt. Hun synes det er givende å jobbe med «problemhud» og brenner særlig for de med akne, arr og andre utfordrende hudtilstander. Hun gjør også toxin- og filler behandlinger med fokus på naturlige resultater.

«Jeg tenker helhetlig, er opptatt av hudhelse og hvordan huden din vil se ut om 10 år. Jeg jobber med hudens grunnkvalitet slik at den kan vise seg fra sin beste side hele året. Hud kan ta tid, men å investere i hudens helse er noe du vil få gevinst for gjennom hele livet»