Våre behandlere

Mojgan Abdeh / Senzie Medispa

Mojgan Abdeh

Bio: Mojgan Abdeh (født 1977) tok først utdanning som psykiatrisk sykepleier på HiOA (Høyskolen i Oslo & Akershus), og hun har god erfaring innenfor ulike psykiatriske lidelser. Deretter tok hun videreutdanning på Senzie Akademiet/USN og har siden 2013 arbeidet som kosmetisk dermatologisk sykepleier.

Spesialfelt: Mojgan er på høyeste nivå hos AMI (Allergan Medical Institute) – verdens mest omfattende utdanningsprogram for medisinsk personell som praktiserer innenfor injeksjoner. Allergan har utnevnt noen svært få eksperter, og blant annet Mojgan er med å teste et helt nytt produkt som heter Volux (spesielt utviklet for å utforme nedre del av ansiktskonturene).

Mojgan er sulten på kunnskap og deltar ofte på kurs, seminarer og kongresser både i Norge og Europa for å holde seg kontinuerlig oppdatert innenfor ulike behandlingsformer. Hun fokuserer spesielt på laserbehandlinger, hudforbedring og injeksjoner.

Mojgan får ofte tilbakemeldinger at hun har et «estetisk blikk» med sine behandlingsmetoder.

«Jeg har en holistisk tankegang når det gjelder behandling av det enkelte individ. Enhver tilnærming skal stå i harmoni med den enkeltes anatomi og personlighet.»