Injeksjonsbehandlinger

Fillerbehandlinger

Med moderne fillere kan tapt volum i ansiktet gis tilbake på en skånsom og effektiv måte, eller volum kan settes for å fremheve skjønnhet. Det vi kjenner som «fillere» heter egentlig hyaluronsyrefillere (HA-fillere) fordi de består av hyaluronsyre. Hyaluronsyre har vi naturlig i huden vår og dets primære funskjon er å binde vann for å lage et fuktig miljø i huden. Med alderen mister vi blant annet hyaluronsyre og dette gjør at – spesielt – ansiktet taper volum. Med fillere kan du få volum tilbake med et naturlig resultat. Mange forbinder fillere med lepper, men det brukes mange steder som kinnene, under øynene (tear trough/tåregrop), i panne, i tinningsregionen, for å endre form på nesen, i haken, langs kjevelinjen og mer.

fra 2500,-

Les mer om ulike fillerbehandlinger
 • BEHANDLINGSTID

  20-45 min

 • SMERTE

  Liten *

 • NEDETID

  0-2 dager

 • ANTALL

  1

* unntatt lepper som krever lokalbedøvelse med krem

Les mer om ulike fillerbehandlinger

Botulinum toksin A (Botox, Vistabel, Azzalure)

Dette stoffet brukes til å dempe rynker som kommer av gjentatte bevegelser, som for eksempel den såkalte «sinnarynken», rynker i pannen eller smilerynker.

Botulinum toksin er et legemiddel som kan injiseres i mikroskopiske mengder i hudmuskulatur (og annen muskulatur) for å dempe bevegelsen i det aktuelle området. Botox kan også brukes til mange andre indikasjoner – slik som dempe gnissing av tenner, «røykelinjer» rundt munnen, «gummy smile», migrene/stresshodepine m.m.

En ny trend er «mikrobotox» (også kjent som mesobotox eller babybotox) hvor toksinet injiseres i meget små mengder for å beholde mer av mimikken, men dempe den forsiktig for å begrense dannelsen av rynker.

Disse behandlingene er individualiserte behandlinger og for best mulig resultat bør man gå til erfarne behandlere. Varigheten er individuell og avhengig av hvordan man bruker muskulaturen. En grundig analyse og individualisert behandling gir grunnlag for best mulige resultater. Vår lege Karim Sayed er ekspert på dette feltet og holder botox masterclass for leger og sykepleiere som ønsker å lære individualiserte og avanserte behandlinger.

Pris fra 2200,–

Les mer om botoxbehandling
 • BEHANDLINGSTID

  20-45 min

 • SMERTE

  Minimal til moderat

 • NEDETID

  Ingen

 • ANTALL

  1

Les mer om botoxbehandling