Vipper og bryn

Vi utfører farging og forming både vipper og bryn. Vi tilpasser fargen slik at den skal passe akkurat til deg. Disse behandlingene fokuseres på å fremheve øynenes naturlige skjønnhet, og våre behandlere har et øye for å se hvilken form og farge som passer deg, huden og ansiktet ditt!

Pris fra 300,–

 • BEHANDLINGSTID

  15-45 min
 • SMERTE

  Ingen
 • NEDETID

  Ingen
 • ANTALL

  1

Øyeområdet er noe av det mest fremtredende i ansiktet. Vipper og bryn kan ha en stor påvirkning på hvordan ansiktsformen din oppfattes, hvilke trekk som kommer til syne og hvilke ansiktstrekk som skjules. Å få bryn og vipper farget og formet er den enkleste skjønnhetsbehandlingen du kan ta, som også vil gi tydelige resultater. Ved å farge vipper og øyenbryn kan det gi en oppfattelse av økt fylde, åpne blikket og ramme inn ansiktet ditt.

SenZie Medispa hjelper deg med farge, klipp og fasong av bryn og vipper. I tillegg kan vi gi deg tips og anbefalinger av hjemmeprodukter og rutiner for å opprettholde flotte bryn!

Før og etter behandling

 • Har du mulighet, så prøv å la brynene vokse. Jo mer hår vi har å jobbe med, desto bedre!
 • Før vi begynner vil du sammen med behandleren din bli enige om hvilke nyanse og form som kan passe deg og ditt ansikt.
 • Behandlingen kan ta fra 15 til 45 minutter, alt etter hvordan resultat og behandling du ønsker.
 • Fargen på øyenbryn og vipper vil være på sitt sterkeste rett etter behandling, og vil fade etter 1-2 dager. Forventet holdbarhet mellom 2-5 uker, som vil avhenge av din hudtype og renserutiner.

LVL vippeløft

En revolusjonerende ny vippeløft-teknikk fra England som løfter, gir volum og mørkner dine egne naturlige vipper uten bruk av vippe-extensions. LVL står for lengde, volum og løft.

Les mer om vippeløft

BehandlingPrisTid
Farging av bryn
300,–15 min
Farge bryn og napping
450,–30 min
Farge bryn og forming
590,–45 min
Napping av bryn
300,–15 min
Forming av bryn
450,–30 min
Brynstyling m «Hamelten smart-terapeut»
650,–45 min
Farging av vipper
400,–30 min
Farging av vipper og bryn
500,–30 min
Farging av vipper, bryn og napping
650,–45 min
Farging av vipper, bryn og forming
800,–45 min
LVL vippeløft
900,–60 min

Jeg ønsker gratis konsultasjon*