Fillerbehandlinger

Med fillerbehandlinger kan du få tilbake tapt volum i ansiktet på en skånsom og effektiv måte. Fillere kan også settes for å fremheve skjønnhet etter eget ønske. Vi behandler flere ulike områder i ansiktet med fillere, alt fra lepper, hake og kjevelinje – til å få volum i kinnben og fjerne rynker.  Hos Senzie Medispa tilbyr vi alle behandlingsområder innen injeksjoner og fillere!

fra 4600,-

 • BEHANDLINGSTID

  20-45 min
 • SMERTE

  Liten *
 • NEDETID

  0-2 dager
 • ANTALL

  1

* unntatt lepper som krever lokalbedøvelse med krem

På Senzie Medispa tilbyr vi moderne og nyskapende fillerbehandlinger i tråd med den siste internasjonale utviklingen innenfor feltet. Vår lege Karim Sayed er kursholder for Allergan (produsenten av Juvederm filler) og underviser leger og sykepleiere i hele Skandinavia i nye teknikker og tilnærminger i faget. Vi har et tett faglig miljø på klinikken vår, og våre sykepleiere har mange års erfaring med fillerbehandlinger og holder seg stadig faglig oppdatert.

Behandlingene våre baserer seg på dyp forståelse av ansiktets anatomi og aldring, og vi jobber med struktur for motvirke aldringsforandringer ved å å løfte og forme. Vår filosofi er at naturlige resultater krever skreddersydde behandlinger for hvert ansikt, og derfor tilbyr vi ikke 1 ml filler «her og der». Behandlingene er tilpasset behovet – og ønsket – ditt, og dette vurderes i detalj på en konsultasjon hvor vi analyserer hva problemet eller ønsket er, hvordan resultatet kan oppnås, og hva du kan forvente. Vanligvis krever fillerbehandlinger flere runder – oftest to eller tre – for et best mulig og naturlig resultat. Hver runde består gjerne av flere milliliter med filler, vår erfaring er at man ofte får et mer helhetlig og naturlig resultat av å behandle flere ganger. Du får ofte også «mer for pengene» av å behandle helhetlig med større doser siden det er det som kreves for å oppnå de virkelig gode resultatene og lang varighet.

Fillere består av hyaluronsyre, som er et geléaktig stoff. Vi har dette i huden vår fra før, og derfor tolereres det godt. Varigheten er fra 6 måneder til 2 år. Når vi jobber med struktur vil varigheten være relativt lang. Selv om stoffet er naturlig for vevet vårt så kan komplikasjoner oppstå. Dette er sjeldent. Dette vil man også diskutere i detalj ved en konsultasjon.

Behandlingene er skreddersydd og prisen vil derfor variere, men under følger eksempler på priser.

21 års aldersgrense


Jeg ønsker gratis konsultasjon*