Skip to content

Fillerbehandlinger

Med fillerbehandlinger kan du få tilbake tapt volum i ansiktet på en skånsom og effektiv måte. Fillere kan også settes for å fremheve skjønnhet etter eget ønske. Vi behandler flere ulike områder i ansiktet med fillere, alt fra lepper, hake og kjevelinje – til å få volum i kinnben og fjerne rynker.  Hos SenZie Medispa tilbyr vi alle behandlingsområder innen injeksjoner og fillere!

fra 2500,-

 • BEHANDLINGSTID

  20-45 min
 • SMERTE

  Liten *
 • NEDETID

  0-2 dager
 • ANTALL

  1

* unntatt lepper som krever lokalbedøvelse med krem

Det vi kjenner som «fillere» heter egentlig hyaluronsyrefillere (HA-fillere), fordi de består av hyaluronsyre. Hyaluronsyre har vi naturlig i huden vår og dets primære funksjon er å binde vann for å lage et fuktig miljø i huden. Med alderen mister vi  hyaluronsyre og dette gjør at – spesielt – ansiktet taper volum.

Med fillerbehandlinger kan du få volum tilbake med et naturlig resultat. Mange forbinder fillere med lepper, men det brukes mange steder som kinnene, under øynene (tear trough/tåregrop), i panne og tinningsregionen, for å endre form på nesen, langs kjevelinjen og mer.

Det finnes forskjellige kvalitet på fillere, og det er viktig å velge et at de store kjente merkene. Vi bruker flere kjente typer fillers, som er fra høykvalitetsprodusenter. Hvilken type filler du behøver avhenger av hvilket område du ønsker å behandle, og ønsket resultat.

Det er viktig å bruke en erfaren og god behandler som kan faget godt og vet hvordan man utføre trygge behandlinger, og som står for et naturlig resultat. Det er også viktig å finne en behandler som følger deg opp etter behandlingen, dersom man skulle få en komplikasjon, selv om dette er sjeldent.

Denne kompetansen har vi på Senzie Medispa. Vi både underviser leger og sykepleiere innen injeksjonsbehandlinger, og vår anerkjente lege Karim Sayed holder foredrag på kongresser om anatomi og komplikasjoner.  

21 års aldersgrense


BehandlingPrisTid
Fillere for rynker/linjer 1ml
Skreddersydd fillerbehandling.
fra 3200,–fra 20 min
Lepper
Volumisering og/eller konturering av lepper for fylde, fukt og naturlig resultat.
3200,–20 min
Volum kinn/kinnben
Behandling av midtre del av ansiktet for løft, volum, konturering av kinnben med mål om et mest mulig naturlig resultat og utseende.
fra 3200,–fra 20 min
Tear trough/tåregrop (lege)
Behandling av manglende volum under (og noen ganger over) øynene for å motvirke tåregrop/trette øyne samt for å bedre hudkvalitet og mørke ringer.
4000,–30 min
Soft facelift (lege)
Løft av ansiktet på en skånsom måte med filler, ikke for å skape volum men filleren brukes med en spesiell teknikk for å løfte midtre og nedre del av ansiktet.
fra 6000,–30 min
Nese (lege)
Harmoniserende behandling av nesen med filler. Her kan vi løfte nesetippen, rette på ujevnheter, rette ut neserygg m.m.
5000,-30 min
Kjevelinje
Definisjon og kontur av kjevelinje og kjevevinkel.
fra 3200,–30 min
Hake
Projeksjon av haken for å harmonisere med ansiktet og profilen.
fra 3200,–30 min
Tinning
Behandling av volumtap i tinningen med filler.
4000,–30 min
Panne
Behandling av volumtap i pannen for en harmonisk og konveks panne.
fra 3200,–30 min
Skin-booster/Redensity I 1ml
Hudforbedring med tyntflytende filler som settes overfladisk. Fører til bedring av hudkvaliteten, mindre tynne rynker «fine lines», spesielt etter en protokoll på tre behandlinger med ca 4 ukers mellomrom. Gir en permanent bedring av huden.
2500,–20 min
Skin-booster Redensity I 2ml
For å dekke hele ansiktet (ikke bare fe,sk rundt munnen og hakeparti).
4000,–20 min
Skin-booster Redensity I 1ml x3 (protokoll med tre behandlinger)
«Pakkepris» for tre behandlinger.
6000,–20 min
Skin-booster Redensity I 2ml x3 (protokoll med tre behandlinger)
Tre større behandlinger med 2ml pr behandling.
9900,–20 min

Jeg ønsker gratis konsultasjon*

Scroll To Top