Fillerbehandlinger

Med fillerbehandlinger kan du få tilbake tapt volum i ansiktet på en skånsom og effektiv måte. Fillere kan også settes for å fremheve skjønnhet etter eget ønske. Vi behandler flere ulike områder i ansiktet med fillere, alt fra lepper, hake og kjevelinje – til å få volum i kinnben og fjerne rynker.  Hos Senzie Medispa tilbyr vi alle behandlingsområder innen injeksjoner og fillere!

fra 4600,-

 • BEHANDLINGSTID

  20-45 min
 • SMERTE

  Liten *
 • NEDETID

  0-2 dager
 • ANTALL

  1

* unntatt lepper som krever lokalbedøvelse med krem

På Senzie Medispa tilbyr vi moderne og nyskapende fillerbehandlinger i tråd med den siste internasjonale utviklingen innenfor feltet. Vår lege Karim Sayed er kursholder for Allergan (produsenten av Juvederm filler) og underviser leger og sykepleiere i hele Skandinavia i nye teknikker og tilnærminger i faget. Vi har et tett faglig miljø på klinikken vår, og våre sykepleiere har mange års erfaring med fillerbehandlinger og holder seg stadig faglig oppdatert.

Behandlingene våre baserer seg på dyp forståelse av ansiktets anatomi og aldring, og vi jobber med struktur for motvirke aldringsforandringer ved å å løfte og forme. Vår filosofi er at naturlige resultater krever skreddersydde behandlinger for hvert ansikt, og derfor tilbyr vi ikke 1 ml filler «her og der». Behandlingene er tilpasset behovet – og ønsket – ditt, og dette vurderes i detalj på en konsultasjon hvor vi analyserer hva problemet eller ønsket er, hvordan resultatet kan oppnås, og hva du kan forvente. Vanligvis krever fillerbehandlinger flere runder – oftest to eller tre – for et best mulig og naturlig resultat. Hver runde består gjerne av flere milliliter med filler, vår erfaring er at man ofte får et mer helhetlig og naturlig resultat av å behandle flere ganger. Du får ofte også «mer for pengene» av å behandle helhetlig med større doser siden det er det som kreves for å oppnå de virkelig gode resultatene og lang varighet.

Fillere består av hyaluronsyre, som er et geléaktig stoff. Vi har dette i huden vår fra før, og derfor tolereres det godt. Varigheten er fra 6 måneder til 2 år. Når vi jobber med struktur vil varigheten være relativt lang. Selv om stoffet er naturlig for vevet vårt så kan komplikasjoner oppstå. Dette er sjeldent. Dette vil man også diskutere i detalj ved en konsultasjon.

Behandlingene er skreddersydd og prisen vil derfor variere, men under følger eksempler på priser.

21 års aldersgrense


BehandlingPrisTid
Fillere 1ml
Sykepleier
4600,-fra 20 min
Fillere 1ml
Dr. Karim Sayed
4950,-fra 20 min
Konsultasjon
Sykepleier
Gratis20 min
Konsultasjon
Dr. Karim Sayed
700,-20 min
Soft lift
Sykepleier. Løft av ansiktet på en skånsom måte med filler, ikke for å skape volum men filleren brukes med en spesiell teknikk for å løfte midtre og nedre del av ansiktet.
fra 14000,–30 min
Soft lift
Dr. Karim Sayed
fra 15000,-30 min
Tear trough/tåregrop
Behandling av manglende volum under (og noen ganger over) øynene for å motvirke tåregrop/trette øyne samt for å bedre hudkvalitet og mørke ringer. Behandling utføres av Dr. Karim Sayed.
5000,-30 min
Lepper
Sykepleier
fra 4600,-fra 20 min
Lepper
Dr. Karim Sayed
fra 4950,-fra 20 min
Kjevelinje/hake
Sykepleier
fra 7000,–30 min
Kjevelinje/hake
Dr. Karim Sayed
fra 8000,-30 min
Nese
Harmoniserende behandling av nesen med filler. Her kan vi løfte nesetippen, rette på ujevnheter, rette ut neserygg m.m. Behandling utføres av Dr. Karim Sayed.
fra 6200,-30 min
Tinning
Behandling av volumtap i tinningen med filler. Behandling utføres av Dr. Karim Sayed.
fra 5000,-30 min

Jeg ønsker gratis konsultasjon*