Medisinsk rynkebehandling

Alder, livsstil og konstant bevegelse av muskler i ansiktet gir oss rynker og linjer. Noen er sjarmerende og greie, mens andre vil vi gjerne ha bort. «Sinnarynken», overdrevne pannerynker og kråketær er enkelt og behandle. Vi sitter på mange års erfaring av denne typen rynkebehandling, enten du ønsker en behandling av estetiske eller medisinske grunner.

Pris fra 3200,-

 • BEHANDLINGSTID

  20-45 min
 • SMERTE

  Minimal til moderat
 • NEDETID

  Ingen
 • ANTALL

  1

Rynkebehandlingen vår er med på å dempe rynker som kommer av gjentatte bevegelser, som for eksempel smilerynker eller bekymringsrynker. Senzie Medispa sine kosmetiske dermatologiske sykepleiere og leger utfører rynkereduserende behandlinger uten og gi deg et stivt og unaturlig utseende.

Har du andre plager som økt produksjon av svette i kroppen, tanngnissing eller «gummy-smile» kan også denne typen behandling hjelpe mot dette.

Hva kan denne behandlingen hjelpe mot?

Det verdenskjente stoffet vi bruker er et legemiddel som kan injiseres i mikroskopiske mengder i hudmuskulatur (og annen muskulatur) for å dempe bevegelsen i det aktuelle området. I tillegg til å redusere kraftige rynker og linjer i ansiktet, er stoffet også godkjent for behandling mot en rekke problemer, som skyldes overstimulering av muskler eller svettekjertler.

Behandlingen kan:

 • Dempe gnissing av tenner
 • Redusere «røykelinjer» rundt munnen
 • Dempe «Gummy smile»
 • Behandle migrene/stresshodepine
 • Dempe «sinnarynken» og smilerynker
 • Redusere rynker på nesen
 • Løfte og forme øyenbryn
 • Redusere svetteproduksjon
 • Stramme opp hals og tydeliggjøre kjevelinjen

En ny trend er «mikrobehandling», hvor toksinet injiseres i meget små mengder for å beholde mer av mimikken, men dempe den forsiktig for å begrense dannelsen av rynker.

Disse behandlingene er individualiserte behandlinger og for best mulig resultat bør man gå til erfarne behandlere. Varigheten er individuell og avhengig av hvordan man bruker muskulaturen. En grundig analyse og individualisert behandling gir grunnlag for best mulige resultater.

Vår lege Karim Sayed er ekspert på dette feltet og holder forelesninger for leger og sykepleiere som ønsker å lære individualiserte og avanserte behandlinger av denne typen.

Før og etter en behandling

Rett etter behandling vil injeksjonsstedet bli noe rødt og du kan oppleve å få en liten hevelse rundt området. Grunnen er at saltvannet som toxinet er blandet med, trenger tid til å fordele seg i muskelen. Etter behandlingen kan vi legge på litt medisinsk dekkende foundation fra Oxygenetics på området, som er tilpasset din hudtone før du går ut fra klinikken.

Etter behandling bør du unngå å ta på innstikksstedet, ei heller klemme på området. Injeksjonsstoffet sprer seg ca. 1 cm i diameter etter injeksjon, men ved klemming på det behandlede området vil du potensielt kunne spre det ytterligere – noe som ikke er ønskelig da stoffet er satt lokalt i en muskel.

Unngå etter behandling: 

 • Du skal unngå å trene, samt ta badstue samme dag.
 • Du skal ikke ligge flatt på 6 timer (dersom du gjør behandlingen sent om kvelden går det fint å legge seg med dobbel pute om kvelden for å unngå den flate stillingen).
 • Unngå stramme capser, hjelm og lignende hodeplagg hvis du har tatt injeksjon i pannen.

Forsiktighetsregler:

De aller fleste kan gjøre denne type behandling, men du kan ikke gjøre denne behandlingen dersom du er gravid eller ammer.

21 års aldersgrense


BehandlingPrisTid
1 område
Muskelrelakserende injeksjon. Panne, sinnarynke, eller smilerynker er de vanligste områdene.
3200,-15 min
2 områder
Muskelrelakserende injeksjon. Panne, sinnarynke, eller smilerynker er de vanligste områdene.
4300,-15 min
3 områder
Muskelrelakserende injeksjon. Panne, sinnarynke, eller smilerynker er de vanligste områdene.
5500,-15 min
Gummy smile
«Gummy smile» betyr sterk eksponering av tannkjøttet når man smiler.
3200,-15 min
Bunny lines
Behandling av kraftige rynker på nesen ved bevegelse/smiling
3200,-15 min
Svettebehandling
Injeksjonsbehandling for å redusere svetteproduksjonen.
Fra 6250,-30 min
Nefertiti lift / halsbehandling
Behandlingen går ut på å løfte kjevelinjen og behandle «platysma-båndene» på halsen.
Fra 4300,-30 min
Tanngnissing
Fra 4300,-30 min

Jeg ønsker gratis konsultasjon*