NÅ – Gratis hud­behandling

Kjøp 2 produkter fra Eminence og få en gratis hudbehandling med C-vitamin! Næring, fukt-boost og avslapning er stikkord for denne deilige vårbehandlingen. Få tilbake gløden og book din time nå!

Verdensledende Eco-ceuticals med Eminence Organics er en resultatorientert nydelig C-vitamin boost behandling perfekt for våren og den passer alle hudtyper og aldre!

Få tilbake gløden med C-vitamin

C-vitamin er kjent for å eksfoliere huden og gir den en sunn, naturlig glød. Det jevner også ut hudtonen og er derfor mye brukt i produkter mot pigmentering og produkter som gir mer liv til huden. Vitaminet kan lysne pigmentflekker og arr, og fungerer også forebyggende mot pigmentering. I tillegg gir C-vitamin ekstra beskyttelse mot frie radikaler som UV-stråler, bekjemper synlige linjer, gir masse fuktighet og stimulerer hudens kollagenproduksjon. C-vitamin er rett og slett en superingrediens innen hudpleie! Les mer om vitamin C her.

Eminence Organics er kjent for produkter av høyeste kvalitet, som gir fantastiske resultater og har masse fornøyde kunder verden over. I tillegg er produktene 100% økologiske.

Ved kjøp av 2 produkter fra Eminence Organics på klinikken vår i Karl Johans gate 23 får du nå en gratis hudbehandling med eksfoliering, ansiktsmassasje og fuktighetsmaske inkludert. Vi tilpasser behandling og produkter til din hudtype.

Gå ikke glipp av dette unike tilbudet! Se utvalget vårt innen Eminence her.

Behandlingen har en verdi på 1200,-

senzie-medispa-kampanje-mai-juni-2022