Dermapen

Dermapen behandling er en avansert form for needling hvor en håndholdt penn med sterile nåler lager mikroskopiske kanaler i huden. Behandlingen reduserer ojevnheter og linjer i ansiktet, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter 1. behandling!

Pris fra 2450,–

 • BEHANDLINGSTID

  60 minutter
 • SMERTE

  Minimal til moderat
 • NEDETID

  1 dag
 • ANTALL

  2-4

En Dermapen behandling vil penetrere huden, slik at kanalene tillater opptak av ingredienser av ulike serumer. Dermapen kalles kollagenindusert terapi (CIT) og når Dermapen™ lager ett kontrollert traume i huden din så vil det stimulere til vekst og regenerering av ny hud.

En Dermapen behandling er ikke vondt, men kan heller beskrives som mer ubehagelig med en slipende følelse av huden. Du kan ha mer smertefølsomhet i områder som panne og hake.

Dermapen er et verktøy som vi ofte kombinerer med kjemiske peelinger og mesoterapi. Det vanlige er å needle med ett rent hyaluronsyre serum som gir fuktighet, men om man benytter mer vitaminberikede serumer kan man få dobbel effekt. Når man legger en kjemisk peeling på etter behandling med Dermapen vil peelingen kunne gå dypere ned i huden og du vil få dobbel effekt med både stimulering til ny vekst og regenerering av huden.

Dermapen kan brukes til:

 • Hudforbedring
 • Hudoppstramming
 • Hudstruktur
 • Pigmenteringer
 • Akne
 • Arr
 • Rosacea
 • Strekkmerker

Hvor mange Dermapen behandlinger er nødvendig for generell hudforbedring, acne arr og strekkmerker?

Generell hudforbedring: 4–6 behandlinger med 4–8 ukers mellomrom.
Acne arr: 6 behandlinger med 6–8 ukers mellomrom.
Strekkmerker: 4–8 behandlinger med 6–8 ukers mellomrom.

Før og etter behandling

Det er relativt kort nedetid etter en Dermapen behandling, noe lengre dersom det kombineres med enkelte peelinger. Du kan oppleve rødhet og sårhet i ansiktet i 12–48 timer etter behandling. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling. BB-cream får du av din behandler om ønskelig som dekker over rødhet og beskytter huden.

Hvor mange behandlinger du trenger avgjøres ut i fra hva du ønsker å behandle huden for. Oftest anbefales en kur på 3–4 behandlinger. Det er vanlig at du kan se forbedringer allerede etter første behandling, men de fleste hudforbedringer vil trenge fra 3–6 behandlinger på klinikken.

Resultatene du vil oppnå på lang sikt tar litt lengre tid fordi cellene våre fornyer seg med 3 ukers mellomrom. Hudens tilstand og helse vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk. Vedlikeholdsbehandlinger trengs kanskje kun 1 gang i året etter endt behandlingsprotokoll.

Ønsker du kun å boozte huden din og få en «freshere look» kan én behandling gi deg det ønskede resultatet.

Forsiktighetsregler:

Dermapen behandlinger utføres ikke på gravide, ammende eller hos de som danner keloide arr.
Har du nylig utført en injeksjonsbehandlinger bør du vente minst 48 timer. Har du nylig tatt fillers i ansiktet bør du vente 2 uker før du får Dermapen™ behandling.

BehandlingPrisTid
Microneedling dermapen ansikt og hals
2450,–60 min
Microneedling dermapen ansikt og hals og decolette
2700,–60 min
Microneedling dermapen ansikt og hals med peel/mesoterapi
2950,–60 min
Microneedling dermapen ansikt og hals og decolette med peel
3600,–60 min
Microneedling dermapen arr/ strekkmerker og mesoterapi
fra 3800,-60 min

Jeg ønsker gratis konsultasjon*