Laserbehandling av sprengte blodkar

Laserbehandling er den mest effektive og skånsomme måten å fjerne sprengte blodkar på. Laserlysets energi vil tas opp av de røde blodcellene som fører til en varmeutvikling som fjerner sjenerende blodkar. Det fjerner de sprengte blodkarene permanent, og behandlingen er rask og skånsom. Vi fjerner sikkert og effektivt behandle alle typer kar; det kan være alt fra større sprengte blodkar på bein til mer overflatiske og små årer i kinn. Bivirkninger er veldig sjeldne.

Pris fra 2000,–

 • BEHANDLINGSTID

  15-45 min
 • SMERTE

  Minimal til moderat*
 • NEDETID

  Ingen
 • ANTALL

  1-2

Hvor mange behandlinger man vil trenge avhenger av mengden sprengte blodkar man har. Vanligvis trenger man 1–2 behandlinger, men noen tilstander vil kreve 3–4 behandlinger. Informasjon om hvor mange behandlinger man vil trenge vil din behandler gi deg under konsultasjon i klinikken.

Med vår Duetto laser kan vi sikkert og effektivt behandle alle typer kar; det kan være alt fra større sprengte blodkar på bein til mer overflatiske og små årer i kinn. Bivirkninger er veldig sjeldne.

Før og etter behandling

Både før og etter behandling bør man unngå sterk sol og solarium på området i minst tre uker. Det er viktig å bruke høy solfaktor.

Rødhet og hevelse i behandlingsområdet er vanlig og vil gå over i løpet av få dager

BehandlingPrisTid
Legger
2500,–60 min
Lår
3500,–60 min
Legger og lår
5500,–90 min
Kinn
2500,–60 min
Nese
2000,–45 min
Helt ansikt
3000,–60 min

Jeg ønsker gratis konsultasjon

  Vi behandler denne informasjonen på en trygg måte. Les mer i vår personvernserklæring.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.