Laserbehandling av sprengte blodkar

Laserbehandling er den mest effektive og skånsomme måten å fjerne sprengte blodkar på. Vi fjerner sikkert og effektivt behandle alle typer kar – alt fra større sprengte blodkar på bein til mer overfladiske og små årer i kinn.

Pris fra 2000,–

 • BEHANDLINGSTID

  15-45 min
 • SMERTE

  Minimal til moderat*
 • NEDETID

  Ingen
 • ANTALL

  1-2

Sprengte blodkar er veldig vanlig, spesielt på områder i ansiktet som kinn og nese, samt på ben og armer. Likevel kan det enkelt behandles. Når du skal fjerne sprengte blodkar med laserbehandling vil laserlysets energi bli tatt opp av de røde blodcellene, som varmer opp hemoglobinet i blodet og ødelegge proteinet som sitter i veggene i blodkaret. Varmeutvikling som oppstår er det som fjerner sjenerende blodkar, ved at åren da klapper sammen og gradvis skiller det ut av kroppen.

Laserbehandlingen fjerner de sprengte blodkarene permanent, og behandlingen er rask og skånsom.

Hvor mange behandlinger man vil trenge avhenger av mengden sprengte blodkar man har. Vanligvis trenger man 1–2 behandlinger, men noen tilstander vil kreve 3–4 behandlinger. Informasjon om hvor mange laserbehandlinger man vil trenge vil din behandler gi deg under konsultasjon i klinikken.

Med vår Duetto laser kan vi sikkert og effektivt behandle alle typer kar; det kan være alt fra større sprengte blodkar på bein til mer overflatiske og små årer i kinn.

Vi opplever at bivirkninger er veldig sjeldne.

Før og etter laserbehandling

Både før og etter behandling bør man unngå sterk sol og solarium på området i minst tre uker. Vi anbefaler at du daglig bruker høy solfaktor på huden, minimum solfaktor 30 for å minimere risikoen for at hudforandringene kommer tilbake. I tillegg bør du unngå kremer og peelinger som kan irritere huden den siste uken før du skal fjerne sprengte blodkar.

Rødhet og hevelse i behandlingsområdet er vanlig og vil gå over i løpet av få dager. I noen tilfeller kan blodkarene bli noen ganger mørkere i farge før de forsvinner. Ettersom tilhelingsprosessen er individuell for hver pasient, er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem.

Bivirkninger er veldig sjeldne.

Skulle du lure på noe etter behandlingen, ha bekymringer eller spørsmål er det bare å ta kontakt med oss.

BehandlingPrisTid
Legger
Fra 2500,–Fra 30 min
Lår
Fra 3500,–Fra 30 min
Legger og lår
Fra 5500,–Fra 30 min
Kinn
Fra 2500,–Fra 30 min
Nese
Fra 2000,–Fra 15 min
Helt ansikt
Fra 3000,–Fra 30 min

Jeg ønsker gratis konsultasjon*