Trådløft

Trådene settes inn under huden ved hjelp av en tynn kanyle (en slags hul nål). De settes ikke dypt. Trådene går i oppløsning etterhvert men det sannes kollegen rundt de som styrker hudens evne til å motvirke tyngdekraften, altså det strammer opp huden. Effekten er vanligvis fra 2 til 5 år.

Pris 17000,–

 • BEHANDLINGSTID

  30 minutter
 • SMERTE

  Minimal
 • NEDETID

  Ingen
 • ANTALL

  1

Med alderen taper vi både skjelettsubstans og fett i ansiktet. I tillegg mister huden elastisitet, både på grunn av eksponering for sollys men også på grunn av genetiske faktorer. Vi har også fibrøse bånd i ansiktet som holder «alt på plass», og disse blir slappere med alderen. Allerede fra 30-års alder ser vi tegnene i ansiktet, tyngdekraften får overtaket. For å stramme opp igjen kan vi benytte tråder laget av Kaprolakton (det samme som vi kan sy med inne i kroppen, og som går i oppløsning etter noen måneder). Trådene settes inn under huden ved hjelp av en tynn kanyle (en slags hul nål). De settes ikke dypt. Trådene går i oppløsning etterhvert men det sannes kollegen rundt de som styrker hudens evne til å motvirke tyngdekraften, altså det strammer opp huden. Effekten er vanligvis fra 2 til 5 år.

Som med alle behandlinger har denne behandlingen mulige komplikasjoner og en konsultasjon hos lege vil kunne avgjøre om dette er en behandling for deg. Behandlingen utføres kun av vår lege Karim Sayed.

Jeg ønsker gratis konsultasjon*