Våre behandlere

Kristin Vennesland / Senzie Medispa

Kristin Vennesland

Bio: Kristin ble uteksaminert sykepleier fra Diakonhjemmets Høgskole i 2003, hun tilegnet seg etter det en bred klinisk erfaring fra både medisinsk og kirurgisk avdeling ved Diakonhjemmets Sykehus og Gjøvik Sykehus. Deretter videreutdannet hun seg først i Samtidig Rus og Psykisk Lidelse og videre i Rusbehandling ved henholdsvis Høgskolen i Østfold og Diakonhjemmets Høgskole. Hun har etter dette jobbet med rus og psykiatri i mange år, sist som samtaleterapeut  ved DPS Gjøvik.

Spesialfelt: Kristin har alltid vært glad i å jobbe med mennesker i ulike faser av livet, men har også hatt en stor interesse for hud – og hudhelse, en ekte hudnerd! Etterhvert tok hun steget fullt ut og utdannet seg til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet/USN, og ble uteksaminert med toppkarakterer. Hun har parallellt med skolegangen sertifisert seg på avansert nivå innen microneedling/Dermapen, peelinger og mesoterapi, og bruker ofte flere av disse elementene i sine behandlinger. Hun går nå Allergans sertifiseringsprogram og jobber med Juvederm-produkter. I tillegg til injeksjonsbehandlinger og medisinsk hudpleie jobber Kristin også med laser. Hun er faglig engasjert og jobber forskningsbasert.

Jeg er opptatt av mellommenneskelige relasjoner, glad i folk rett og slett! Hos meg vil du føle deg sett, hørt og trygt ivaretatt. Jeg er ønsker at vi sammen skal komme frem til en behandlingsplan som vil gi resultatet du ønsker deg. Det skal være en fin opplevelse å komme til meg, og jeg tilstreber at du skal ha en god følelse når du forlater Senzie Medispa!