Plexr Plus/Plasma (originalutgaven av Plasmapen)

Plexr maskinen danner såkalt «plasma» som fjerner overflødig hud og utvekster. Behandlingen foregår i det øverste hudlaget med kontrollert varme og skadeomfang. Det er dette som gjør behandlingen trygg og med lite «nedetid». Det er ingen blødning, eller lang nedetid da det ikke kuttes i huden.

Pris fra 4000,–

 • BEHANDLINGSTID

  30
 • SMERTE

  Minimal
 • NEDETID

  Moderat
 • ANTALL

  1

Behandling med Plexr er et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert restitusjonstid og langt færre komplikasjoner. Plexr er en ikke-kirurgisk behandling for deg som ønsker å behandle:

 • Øvre og nedre øyelokk, samt poser under øynene
 • Ansiktsløft
 • Halsløft
 • Linjer over og rundt munnen
 • Arr og strekkmerker
 • Aktiv akne

Plexr maskinen danner såkalt «plasma» som fjerner overflødig hud og utvekster. Behandlingen foregår i det øverste hudlaget med kontrollert varme og skadeomfang. Det er dette som gjør behandlingen trygg og med lite «nedetid». Det er ingen blødning eller lang nedetid da det ikke kuttes i huden.

Med alderen vil huden bli noe slapp og et løft vil derfor være hensiktsmessig. Mange sliter med tunge øyelokk og poser under øynene, men vil likevel ikke kutte i huden, spesielt ikke i ansiktet. Derfor er dette den perfekte behandlingen for deg som trenger et løft.

Hvordan virker det?

Instrumentet virker ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet og huden for å danne plasma. Maskinen markerer et lite rutenett på huden, og skaper forbrenning av hudens ytre lag uten å skade det omkringliggende vevet. Dette stimulerer til sammentrekning i huden, samt strammer hudfibrene – hvilket resulterer i strammere hud. Resultatet sees etter 2–3 uker når skorpene har falt av (det skjer i løpet av de første 3–4 dagene) og rødhet har gått over. Behandlingen stimulerer til produksjon av kollagen og elastin, og resultatet vil være økende over en tid på seks til tolv måneder etter siste behandling.

Behandlingen er svært trygg og har ingen bivirkninger annet enn en skorpe som faller av etter en liten ukes tid, og noe varme/hevelse i to til tre dager etter utført prosedyre.

Hvor lenge varer det?

Resultatet er varig, men noen vil være i behov av flere behandlinger for å oppnå ønsket effekt. Hvor bra resultatet blir avhenger av grad og dybde av linjer/huden som behandles. Det er vanlig med 1–4 behandlinger.

Behandlingen utføres ikke på gravide/ammende. Det er heller ikke anbefalt å behandle mørke hudtyper, eller hud som nylig har vært i solen grunnet økt fare for pigmentering etter behandling.

Smerter

Du vil få topikal bedøvelseskrem, og behandlingen anses som lite smertefull/ubehagelig. Du vil kjenne at huden jobber og kan bli varm, men dette regnes ikke som smertefullt.

Før og etter behandling

Riktig før- og etterbehandling av huden er viktig for optimalt resultat. Dette vil din behandler veilede deg i. Det er viktig å unngå soleksponering på det behandlede området i tre måneder etter behandling.

BehandlingPrisTid
Øvre/nedre øyelokk
4000,–30 min
Øvre og nedre øyelokk
6000,–45 min

Jeg ønsker gratis konsultasjon*