Våre produkter

Senzie Medispa - produkter

Trygge produkter

Vi på Senzie Medispa er opptatt av gode behandlinger og trygge produkter til våre kunder. Vi er opptatt av å individualisere behandlingene ut i fra en analytisk tilnærming slik at vi kan få best mulige resultater over tid. Vårt estetiske ideal er naturlige resultater, og vi har derfor valgt ut noen hudpleieprodukter vi anbefaler og som er i tråd med våre idealer.

Våre produktserier

Senzie Konferansen - Utstiller Environ
teoxane
medicalia
me-line
innoaesthetics
Senzie Konferansen - Utstiller Environ

Environ

Environ er en verdenskjent og foretrukket profesjonell hudpleieserie som er basert på forskning, beskyttelse og pleie. Environ Skin Care – et unikt tilpasset system for hver enkelt kunde.

Environ’s grunnlegger Dr. Des Fernandes er utdannet plastisk kirurg og er ekspert på rekonstruktiv kirurgi. Han er regnet som en av verdens 5 beste innen sine fagfelt.
Dr. Des er også en av verdens fremste forskere innen hud og hudforbedring, han er pionér innen forskning på A-vitamin og var den første til å tilsette A-vitamin i høye nok doser til faktisk å motvirke de skadelige virkningene av forurensing, stress, solskader og hudkreft.

Dr. Des er også pioneer innen forskning på microneedling og lanserte de første rullene på dette allerede i 1998.  Dr. Des har utgitt flere bøker om disse emnene og vunnet en rekke priser for sitt fremragende arbeide innen disse fagfeltene. Du kan være trygg på at din hud får den beste pleie når du velger Environ.

Skin EssentiA

Skin EssentiA er en serie som utgjør et komplett hudpleieprogram for alle. Serien baserer seg på den essensielle A-vitamin og dens særdeles viktige rolle i huden og i alle hudens celler. A-vitamin virker forebyggende i forhold til en rekke hudsykdommer. Serien er vitenskapelig utviklet og perfeksjonert for å tilføre huden terapeutiske konsentrasjoner av vitamin A, C og E, samt antioksidanter og peptider.

Serien er bygget opp i et «step-up» system slik at huden får en sunn tilvenning av optimale doser A-vitamin for best resultat. Forskning dokumenterer at vitamin A beskytter, styrker og forbedrer hudens egen evne til å motstå solskader, aldring og hudkreft.

Step up stegene 1-5 er dagkrem, natt- krem og serum i en og samme flaske. Her økes innholdet av vitamin A gradvis og er selve grunnsteinen i Environ’s filosofi om at vitamin A er det viktigste vi kan tilføre huden.

Environ er bygget opp slik at din A-vitamintoleranse økes naturlig.

Youth EssentiA

Youth EssentiA er vår antiage-serie med høyere innhold av aktive ingredienser enn vår basic-serie Skin EssentiA. Youth EssentiA gir huden din nøyaktig hva den trenger i perfekte doser slik at den holder seg frisk, sunn og med en strålende glød. Meget aktive produkter som har tilpasset høyere doser av vitamin A, C og E.

Serien er bygget opp i et unikt A-vitamin step-up system for at huden skal tilvennes og styrkes uten at det forårsaker sterke reaksjoner. Forebygger linjer, rynker og pigmenteringer.

Step up stegene 1-4 er et aktivt konsen- trat og kremen bør brukes i tillegg. Begge brukes morgen og kveld for optimal effekt. Innholdet av Vitamin A, C og E økes gradvis og kremen tilfører peptider og antioksidanter.

Environ tilbyr et komplett hudpleie- program med: Ansiktskremer, rense- produkter og spesielt tilpasset øyekrem.

teoxane

Teoxane

Teoxane Cosmeceuticals hudpleielinje har den samme Cross-linked hyaluronsyren som brukes i våre dermalfiller-injeksjoner. Mer enn de anerkjente egenskapene til tradisjonell hyaluronsyre, danner vårt patenterte RHA-Resilient Hyaluronic Acid® en maske på applikasjonssonen som tillater aktive ingredienser å gradvis frigjøres.

Teoxane Cosmeceuticals er basert på koder for premium hudpleie og medisinsk vitenskap. En nyskapende hudpleielinje som er perfekt tilpasset og komplementær til avanserte estetiske prosedyrer:

  • Fri for parabener og phenoxyethanol
  • Effektivitet -og toleransetestetav hudleger
  • Formlene er testet under medisinsk kontroll

 

medicalia

Medicalia

Medicalia er en hudpleieserie som tilbyr produkter og behandlinger som gir raske og synlige resultat.

Serien har en unik formula som gir en rask helingsprosess etter en kjemisk peeling, laser eller kirurgiske inngrep. Kremene har en biomimetisk teknologi, den behandler heler og gjennomretter huden. Kremen kan påføres hud som har en skadet barriere og den reparerer og gjennoppretter huden fuktighetsnivå og reduserer fordampning og tap av vann.

Produktene er dermatologisk testet

  • ikke testet på dyr
  • ikke komedogene produkter
  • ikke irriternede produkter

 

me-line

MeLine

Meline er en serie produkter med aktive ingredienser som reduserer dannelsen av melanin (pigment), øker cellefornyelsen i det epidermal (altså ytterste) hudlaget og gir en jevnere hudtone. For å redusere pigmentering i huden er meLine blant de aller beste seriene. MeLine er også effektiv ved akne, store porer og for generell hudforbedring.

 

innoaesthetics

Innoaesthetics

Innoderma er hudpleieserien fra Innoastethetics i Barcelona. Produktene er utviklet av et team bestående av fysikere, farmasøyter, kjemikere og dermatologer sammen med støtte fra forskning og erfaring. Produktenes unike ingredienser er utviklet for å forbedre ulike hudtilstander.

Produkter fra Innoaesthetics kan blant annet forbedre synlige alderstegen, pigmentering, solskader, aktiv akne samt arr. Alle produktene forsterker også effekten av profesjonelle behandlingene utført på klinikken.